Woning drogen


Waarom uw woning drogen?

Uw nieuwbouw drogen of uw renovatie drogen is een absolute noodzaak als u latere vochtproblemen in uw huis wilt vermijden. De hedendaagse isolatienormen zorgen ervoor dat het natuurlijk uitdrogen van uw woning zo goed als onmogelijk is. Zonder bouwdroger kan het maar liefst tot een jaar duren alvorens uw nieuwbouw volledig is uitgedroogd. Mét een geschikte bouwdroger wordt de droogtijd van uw nieuwbouw- of renovatieproject vier keer korter! Bovendien kan u heel wat geld besparen door een bouwdroger in te zetten om uw woning te ‘drogen’. De stookkosten nadien zullen immers heel wat lager zijn. Ook na wateroverlast en brandschade kan een bouwdroger helpen om uw woning vochtvrij maken. ALL-RENTING kan u steeds van dienst zijn in de verhuur van bouwdrogers, verhuur van ventilatoren en verhuur van warmeluchtkanonen.


Voorkom schade aan uw pleisterwerk.

Ook de chape droogt veel sneller waardoor u veel vroeger kan beginnen met het plaatsen van parket, laminaat of tegels. Doordat ook de droogtijd van het pleisterwerk heel wat wordt ingekort, kan u een pak vroeger beginnen met schilderen. Door het gebruik van een bouwdroger is de kans op schimmelvorming ook zo goed als uitgesloten!

Kortom: door een bouwdroger te gebruiken om uw woning te drogen, kan u veel sneller uw droomhuis betrekken en loopt u in de toekomst geen enkel risico op vochtgerelateerde gezondheidsproblemen! Uw nieuwbouw droogstoken heeft dus alleen maar voordelen!


Een bouwdroger huren bij ALL-RENTING betekent:

Efficiënt vocht aanpakken;
Betaalbare kwaliteit;
Haalt overtollig vocht uit de lucht waardoor vochtproblemen verdwijnen;
Kan het huis van vocht ontdoen na brand of waterschade;
Droogt het huis snel waardoor schimmels geen kans krijgen;
Gedaan met schimmels, vochtplekken en andere vochtproblemen in de kelder;
Gezondere lucht in de kelderruimte;
Tegengaan van de muffe keldergeur;
Effectieve vochtbestrijding;
De lucht in uw woning gezonder maken;
...


Het advies en de service die u nodig heeft!

ALL-RENTING is gespecialiseerd in verhuur bouwdrogers, verhuur ventilatoren en verhuur warmeluchtkanonnenBovendien staat ALL-RENTING altijd klaar om u professioneel advies te verstrekken. Kwaliteit, advies en service is het paradepaardje van ALL-RENTING.