BOUWDROGERPAKKET MODEL XL 950m3 - PROMO


ALL-RENTING biedt u professionele bouwdrogerpaketten (bouwdroger, ventilator en warmeluchtkanon) te huur aan tegen zeer scherpe prijzen en dit volgens het volume van uw project.

Door de inzet van een bouwdroger die wordt aangevuld met een ventilator en een verwarmingstoestel kan u het droogproces van pleister- en chapewerken bijzonder gunstig beïnvloeden.

Door het combineren van bouwdroger met een ventilator en een warmeluchtkanon kan u volumes tot 400m3 probleemloos op een zeer efficiënte manier drogen. 

Door het toepassen van deze toestellen met dergelijke capaciteit bespaart u tijd en dus ook geld.  

Indien u dit wenst, kan er ook een vochtigheidsmeting kosteloos worden gedaan.

Hieronder wordt een overzicht gegeven van de belangrijkste technische specificaties bouwdrogerpakket type XL en huurtarieven bouwdrogerpaket type XL.


Via de onderstaande link kan u het uitgebreide overzicht van technische specificaties bouwdrogerpakket en huurtarieven bouwdrogerpaketten downloaden. 

Download pdf 'technische specificaties bouwdrogerpakket type XL en huurtarieven bouwdrogerpaket type XL'


Voordat de bouwdroger in werking wordt gesteld, moet de te drogen ruimte zo goed mogelijk afgedicht worden. Dat betekent dat ramen en deuren en andere openingen afgesloten moeten worden. Zo wordt vermeden dat vochtige buitenlucht naar binnen kan komen. In geval er één bouwdroger in de ruimte wordt voorzien, dient deze in het midden van de ruimte te worden opgesteld. Worden meerdere drogers in dezelfde ruimte opgesteld dan wordt de totale ruimte opgedeeld in een aantal deelvolumes gelijk aan het aantal drogers. In het midden van elk vlak wordt een droger opgesteld, om zo een optimale luchtverdeling te krijgen. De drogers moeten ten opzichte van elkaar zo worden opgesteld dat de ventilator vrij kan uitblazen en de droge lucht van de machine niet in de richting van de andere blaast.

Via de onderstaande link kan u de volledige handleiding van de diverse bouwdrogers en warmeluchtkanonnen downloaden. 

Download pdf 'handleiding bouwdroger'

Download pdf 'handleiding warmeluchtkanon'


Prijzen exclusief btw.

Indien u vragen heeft omtrent onze bouwdrogerpakketten (bouwdroger, ventilator, warmeluchtkanon) of advies wenst, kan u ons steeds contacteren op 0485 93 50 12 of op info@all-renting.be.


www.hurenbouwdroger.be

www.kopenbouwdroger.be

www.bouwdrogerkopen.be

www.bouwdrogertweedehands.be

www.all-selling.be