BOUWDROGER 350m3 TWEEDEHANDS


ALL-RENTING biedt u een aantal kwalitatieve tweedehands bouwdrogers te koop aan met diverse technische specificaties volgens uw noden.

Contacteer ons telefonisch of per mail om het actuele aanbod te kennen.

2dehands bouwdroger te koop 400m3

eerste maal in gebruik voorjaar 2018
werkt nog perfect maar wel de normale gebruikssporen

Deze bouwdroger is prima geschikt voor op de bouwplaats, saneringswerkzaamheden en waterschades met een volume tot circa 400 m³.
Standaard is deze bouwdroger voorzien van watertank en is er aansluiting voorzien voor koppeling waterslang voor een constante waterafvoer.
De bouwdroger werkt met een ingebouwde hygrostaat. De hygrostaat meet de luchtvochtigheid en laat de bouwdroger net zolang drogen totdat de ingestelde vochtigheid bereikt is en slaat dan af. De bouwdroger gaat weer aan als de luchtvochtigheid weer toeneemt.
Wij raden echter aan om bij duurgebruik de slangaansluiting onderaan de watertank te gebruiken omdat de droger automatisch afslaat als de tank vol is. Op deze manier bent u verzekerd van een constante bedrijfszekerheid.
Specificaties:
Maximale droogcapaciteit: 60 Liter/24uur
Stroom: 230 Volt/50Hz
Vermogen: 1200 Watt
Urenteller
Werkgebied relatieve vochtigheid: 30-90%
Werkgebied temperatuur: 5-32%
Koelvloeistof: R407C
Watertank: 7.2 Litertank
Bescherming: IP X0
Gewicht: 43kg
Afmetingen: 552x422x875mm
Indien u vragen heeft omtrent onze toestellen of advies wenst, kan u ons steeds contacteren op 0485 93 50 12 of op info@all-renting.be.


www.hurenbouwdroger.be

www.kopenbouwdroger.be

www.bouwdrogerkopen.be

www.bouwdrogertweedehands.be