OVER ONS


ALL-RENTING is sinds 2014 actief met de verhuur van bouwdrogers waarbij wij advies en service koppelen aan een scherpe prijs en een goede kwaliteit.

Teneinde de toenemende vraag naar toestellen om gebouwen uit te drogen te kunnen beantwoorden, werd ons aanbod stelselmatig uitgebreid zodat u op vandaag bij ons terecht kan voor het huren van bouwdrogers, huren van warmeluchtkanonnen, huren van ventilatoren, huren elektrische mobiele ketels, huren kachels, huren stofzuigers, huren verticuteermachines, ...

Als verhuurbedrijf besteden wij veel aandacht aan de noden van onze klanten zodat wij steeds een geschikt pakket kunnen aanbieden bestaande uit bouwdrogers en/of ventilatoren en/of warmeluchtkanonnen. Op deze manier kan op een efficiƫnte wijze uw gebouw worden droog gemaakt.

Naast de bouwtoestellen om uw ruimtes op een goede temperatuur te houden en de gepaste vochtigheid te behouden, bieden wij ook stofzuigers, mobiele airco's, verticuteerders, ... aan.

ALL-RENTING
ALL-SELLING

HUREN BOUWDROGER
VERHUUR BOUWDROGER
KOPEN BOUWDROGER
HUREN VENTILATOR
HUREN ELEKTRISCHE KACHEL 
HUREN AIRCO

Indien u vragen heeft omtrent onze toestellen of advies wenst, kan u ons steeds contacteren op 0485 93 50 12 of op info@all-renting.be.