Pleisterwerk drogen


Droog uw pleisterwerk tot 4 keer sneller.

Pleisterwerk uitdrogen is belangrijk om te kunnen starten met uw schilderwerken en/of uw behangwerken. Doordat het uitdrogen van pleisterwerk tot vier keer sneller gaat met een bouwdroger kan u veel sneller starten met uw binnenhuisinrichting. Als u uw pleister niet uitdroogt dan kan u last krijgen van allerhande problemen zoals bijvoorbeeld schimmelvorming op uw muren. 


Voorkom schade aan uw pleisterwerk

Het is belangrijk om een bouwdroger te gebruiken om uw pleister te drogen. Gebruikt u verwarming voor het uitdrogen van pleisterwerk dan kan dit zorgen voor barsten. Dit komt doordat de verwarming een ongelijke verdaming in de hand werkt. Bovendien heeft deze methode een bijzonder hoog energieverbruik.

Kortom: pleisterwerk drogen doet u het best met een bouwdroger van ALL-RENTING. Al onze bouwdroger werken volgens het condensatieprincipe waardoor u zeker kan zijn dat uw pleisterwerk geen schade oploopt. Niet alleen is pleisterwerk cruciaal maar ook uw chape en metselwerken moeten degelijk worden uitgedroogd.

Bij pleisterwerken raden wij u aan om 4 dagen te wachten alvorens u een bouwdroger gebruikt.


Een bouwdroger huren bij ALL-RENTING betekent:

Efficiƫnt vocht aanpakken;
Betaalbare kwaliteit;
Haalt overtollig vocht uit de lucht waardoor vochtproblemen verdwijnen;
Kan het huis van vocht ontdoen na brand of waterschade;
Droogt het huis snel waardoor schimmels geen kans krijgen;
Gedaan met schimmels, vochtplekken en andere vochtproblemen in de kelder;
Gezondere lucht in de kelderruimte;
Tegengaan van de muffe keldergeur;
Effectieve vochtbestrijding;
De lucht in uw woning gezonder maken;
...


Het advies en de service die u nodig heeft!

ALL-RENTING is gespecialiseerd in verhuur bouwdrogers, verhuur ventilatoren en verhuur warmeluchtkanonnen. Bovendien staat ALL-RENTING altijd klaar om u professioneel advies te verstrekken. Kwaliteit, advies en service is het paradepaardje van ALL-RENTING.