VENTILATORALL-RENTING biedt u ventilatoren aan zodat u ruimtes vlot kan ventileren en dus versneld droog kan krijgen door de toepassing van bouwdroger én ventilator. Andere toepassingen zijn ook mogelijk zoals koeling op werkplekken, feesten, …

Voor een effectievere droging is het aan te bevelen de bouwdroger in combinatie met ventilatoren toe te passen. Door de sterke luchtbewegingen wordt het water sneller verdampt. Door de hoge luchtsnelheid over de oppervlakte van het te drogen materiaal kan het water dat uit de capillaire openingen van het materiaal komt sneller verdampen. Alleen waterdamp kan door de ontvochtiger uit de lucht gehaald worden. In combinatie met een bouwdroger heeft u tot 40% verkorting van de droogtijd. Door het aanvullend plaatsen van een warmeluchtkanon wordt het rendement van de bouwdroger ook verhoogd.

Hieronder wordt een overzicht gegeven van de belangrijkste technische specificaties ventilatoren en huurtarieven ventilatoren.


Via de onderstaande link kan u het uitgebreide overzicht van technische specificaties ventilatoren en huurtarieven ventilatoren downloaden. 

Download pdf 'technische specificaties ventilatoren en huurtarieven ventilatoren'

Prijzen exclusief btw.

Indien u vragen heeft omtrent onze ventilatoren of advies wenst, kan u ons steeds contacteren op 0485 93 50 12 of op info@all-renting.be.

www.all-selling.be

www.hurenbouwdroger.be

www.kopenbouwdroger.be

www.bouwdrogerkopen.be

www.bouwdrogertweedehands.be

www.bouwdrogeroptweedehands.be

www.all-selling.be

www.tweedehands.be