PROMOACTIE 


MOBIELE ELEKTRISCHE KETEL


De vloerverwarmingsbuizen en/of radiatoren werden geplaatst en de chape is uitgevoerd maar er is nog geen operationele verwarmingsinstallatie. Of is uw huidige verwarmingsinstallatie defect?

Met onze mobiele elektrische ketels kunnen we u van dienst zijn waarbij we de ketel aansluiten op uw collectoren. Op deze manier kan u uw vloerverwarming opstarten of kan er warm water door uw radiatoren worden gestuurd. 

Tevens is het ook mogelijk om met onze mobiele ketels de temperatuurcyclus / opstartcyclus van de vloerverwarming in uw chape te doorlopen. Hierdoor kan uw vloerder sneller starten met de betegelingswerken en verliest u geen kostbare tijd in uw bouwproject. Het is ten allen tijde te vermijden om de opstartcyclus te onderbreken of de instellingen (tijd, temperatuur, ...) van de cyclus te wijzigen. Het wijzigen van de instellingen van de opstartcyclus kan permanente schade veroorzaken aan uw gebouw / installatie en aan onze installatie. De voorgeprogrammeerde cyclus bouwt zijn temperatuur op tot 45 graden. Op aanvraag kan deze cyclus worden aangepast maar de aanvraag dient te gebeuren bij reservatie van de ketel.

Doordat u de chape in de kern verwarmt, zal de chape volledig uitdrogen. Het tot in de kern droog zijn van de chape is zeer belangrijk bij plaatsing van parket, epoxy, kurk, gietvloeren, ...

Het type van de ketel wordt onder andere bepaald door de grootte van de ruimtes, het aantal vierkante meter vloerverwarming op de collector, de isolatiegraad van het gebouw, de luchtdichtheid van het gebouw en de beschikbare elektrische voeding.

Aansluitslangen zijn beschikbaar bij het huren van onze mobiele ketels.

De leveringskost wordt bepaald door de locatie van het project. De toestellen kunnen ook bij ons worden afgehaald op afspraak.

De plaatsing, eventuele aanpassingen aan de collectoren en opstart gebeuren in regie door ons of door uw installateur.

Het is van belang dat de vloerverwarmingsbuizen zijn gespoeld met stadswater zodat er geen vervuiling in de ketel kan optreden. Indien de vloerverwarmingsbuizen zijn gevuld met regenwater wordt onze ketel daar niet op aangesloten teneinde schade aan de ketel te vermijden.

De vloerverwarmingsbuizen dienen onder druk te staan met stadswater waarbij er op de kopse kant van de collector een aansluiting is te voorzien om met onze slangen van de ketel op aan te sluiten. Normaal wordt er door ons aangesloten met 3/4 duim mannelijk of 1 duim mannelijk waardoor er op de kopst kant van de collector 3/4 duim vrouweljk of 1 duim vrouwelijk is te voorzien.

De elektrische voeding volgens het gevraagde vermogen van de ketel en stromend stadswater dient aanwezig te zijn in de directe omgeving van de collector.

Hieronder kan u een overzicht terugvinden van enkele beschikbare toestellen.

Ons aanbod wordt verder uitgebouwd zodat we u het meest geschikte toestel voor uw project kunnen aanbieden. Mobiele ketels van 6kW met voeding monofasig en/of drijfkracht zijn ondertussen ook beschikbaar evenals vermogens tot 28 kW zijn mogelijk.

Zoals u hieronder kan opmerken, is het vermogen van bepaalde ketels regelbaar. Het is van belang dat het vermogen wordt ingesteld volgens de beschikbare elektrische voeding bij de collector teneinde schade aan uw installatie en aan onze installatie te vermijden.


Via de onderstaande link kan u het uitgebreide overzicht van technische specificaties en huurtarieven (promo) van onze mobiele elektrische ketels downloaden. 

Download pdf 'technische specificaties en huurtarieven mobiele elektrische ketels'


Download pdf 'handleiding mobiele ketel type 1 - 3 kW'

Download pdf 'handleiding mobiele ketel type 2 - 9 & 15 kW'

Download pdf 'handleiding mobiele ketel type 2 deel 1'

Download pdf 'handleiding mobiele ketel type 2 deel 2'

Indien u vragen heeft omtrent onze mobiele elektrische ketels of advies wenst, kan u ons steeds contacteren op 0485 93 50 12 of op info@all-renting.be.