STOFZUIGER


ALL-RENTING biedt u een reeks van professionele stofzuigers te huur aan. Bruikbaar voor grover stof, steengruis, roet ... en water. Geschikt voor het opkuisen van zolders, bouwwerven, tuinhuizen, … De stofzuiger wordt vaak ingezet voor het kuisen van de vloer alvorens over te gaan tot het spuiten van PUR.
Hieronder kan u de technische en financiële specificaties van onze krachtige industriële stofzuigers terugvinden.

De nodige toebehoren  (slang diam 50 mm, gebogen buis, vloerborstel op wielen, nylon aftrekker op wielen, ronde borstel incl. vervalstuk, platte zuigbek) zijn inbegrepen.

De stofzuigers mogen niet worden gebruikt voor het opzuigen van asbesthoudende materialen zoals bijvoorbeeld het stofzuigen van een vloer na verwijderen van het onderdak van een hellend dat bestond uit asbesthoudende onderdakplaten.

Via de onderstaande link kan u het uitgebreide overzicht van technische specificaties stofzuiger en huurtarieven stofzuiger downloaden.

Download pdf 'technische specificaties stofzuiger en huurtarieven stofzuiger'


De toestellen kunnen worden afgehaald te Vichte of mits vergoeding worden deze ook geleverd bij u. Wij zijn voornamelijk actief in West-Vlaanderen (Kortrijk, Waregem, Roeselare, Brugge, Oostende, ...) en Oost-Vlaanderen.

De vermelde prijzen zijn excl. btw.

Indien u vragen heeft omtrent onze bouwdrogers of advies wenst, kan u ons steeds contacteren op 0485 93 50 12 of op all-renting@telenet.be.

www.all-selling.be

www.hurenbouwdroger.be

www.kopenbouwdroger.be

www.bouwdrogerkopen.be

www.bouwdrogertweedehands.be

www.bouwdrogeroptweedehands.be

www.all-selling.be