Chape drogen


Chape drogen gaat veel sneller met een bouwdroger!

Als u in uw nieuwbouw- of renovatieproject snel wil overgaan tot het leggen van de vloer dan is het echt een noodzaak om een bouwdroger te gebruiken om uw chape te drogen. Als u parket, laminaat of vinyl plaatst, mag de chape geen vocht bevatten. Is dit wel het geval, dan zal uw vloer kromtrekken.


Chape drogen: vermijd schade!

Sommige mensen gebruiken een gaskanon of verwarming om hun chape te drogen. Dit is sterk af te raden omdat dit een hoog energieverbruik met zich meebrengt en een ongelijke verdamping in de hand werkt. Dit kan er voor zorgen dat uw chape barst. Wilt u uw chape uitdrogen, gebruik dan zeker een bouwdroger om schade te vermijden. Al onze bouwdrogers werken volgens het condensatieprincipe. Hierdoor kan u zeker zijn dat uw chapewerk geen schade oploopt. ALL-RENTING kan u bijstaan met correct advies omtrent het gebruik van onze bouwontvochtigers. Ook voor de vermindering van de droogtijd van pleisterwerken is een bouwdroger perfect! Niet alleen is chape cruciaal maar ook uw pleisterwerken en metselwerken moeten degelijk worden uitgedroogd.

ALL-RENTING raadt u wel aan om uw chapewerken eerst zeven dagen te laten uitharden alvorens u de bouwdroger gebruikt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!


Een bouwdroger huren bij ALL-RENTING betekent:

Efficiƫnt vocht aanpakken;
Betaalbare kwaliteit;
Haalt overtollig vocht uit de lucht waardoor vochtproblemen verdwijnen;
Kan het huis van vocht ontdoen na brand of waterschade;
Droogt het huis snel waardoor schimmels geen kans krijgen;
Gedaan met schimmels, vochtplekken en andere vochtproblemen in de kelder;
Gezondere lucht in de kelderruimte;
Tegengaan van de muffe keldergeur;
Effectieve vochtbestrijding;
De lucht in uw woning gezonder maken;
...


Het advies en de service die u nodig heeft!

ALL-RENTING is gespecialiseerd in verhuur bouwdrogers, verhuur ventilatoren en verhuur warmeluchtkanonnen. Bovendien staat ALL-RENTING altijd klaar om u professioneel advies te verstrekken. Kwaliteit, advies en service is het paradepaardje van ALL-RENTING.