BOUWDROGER


PROMOTIE 1 - ALL-RENTING MODEL M 

IDEAAL VOOR RENOVATIES & NIEUWBOUWWONINGEN 

GESCHIKT TOT +- 100 m2 PER TOESTEL 

TOP QUA RENDEMENT

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

ACTIE GELDIG TOT EINDE VOORRAAD

AFHALEN/LEVERING OP AFSPRAAK

45 EURO PER WEEK EXCL BTW

160 EURO PER MAAND EXCL BTW

AFVOERSLANGEN GRATIS BESCHIKBAARPROMOTIE 2 - ALL-RENTING MODEL XXL 

GESCHIKT TOT +- 250 m2 PER TOESTEL 

TOP QUA RENDEMENT

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

ACTIE GELDIG TOT EINDE VOORRAAD

AFHALEN/LEVERING OP AFSPRAAK

220 EURO PER MAAND EXCL BTW

AFVOERSLANGEN GRATIS BESCHIKBAAR

ALL-RENTING biedt u een reeks van professionele bouwdrogers te huur aan om op een natuurlijke manier versneld pleister- en chapewerken te drogen. Het type bouwdroger hangt af van het volume dat u wenst te laten uitdrogen. 

Het belangrijkste argument om bouwdrogers in te zetten is de enorme kostenbesparing ten opzichte van drogen door te verwarmen, tijdens of na de bouw. Tot 300% kan bespaard worden, in de eerste vijf jaren na de oplevering, door het gebruik van bouwdrogers aan het einde van de bouwperiode als de bouw wind- en waterdicht is. Een ander wezenlijk voordeel is de verkorting van de bouwtijd. Schilders, stukadoors en andere vaklieden kunnen in een eerder stadium met hun werk beginnen en zonder onderbrekingen doorwerken. Daarnaast zijn er veel minder vochtproblemen en schades na de oplevering. Waterschade naar aanleiding van overstroming dient ook met bouwdrogers te worden aangepakt teneinde de schade te beperken. 

De toestellen worden gekenmerkt door onder andere volgende sterke punten:

-Veilig en gemakkelijk in gebruik;
-Eenvoudig te installeren;
-Robuust vormgegeven;
-Energiezuinig;
-Makkelijk verplaatsbaar;
-Erg betrouwbaar;
-Gratis opvangkuip.

Hieronder wordt een overzicht gegeven van de belangrijkste technische specificaties bouwdrogers en huurtarieven bouwdrogers excl btw.
Via de onderstaande link kan u het uitgebreide overzicht van technische specificaties bouwdrogers en huurtarieven bouwdrogers downloaden. 

Download pdf 'technische specificaties bouwdrogers en huurtarieven bouwdrogers'


Voordat de bouwdroger in werking wordt gesteld, moet de te drogen ruimte zo goed mogelijk afgedicht worden. Dat betekent dat ramen en deuren en andere openingen afgesloten moeten worden. Zo wordt vermeden dat vochtige buitenlucht naar binnen kan komen. In geval er één bouwdroger in de ruimte wordt voorzien, dient deze in het midden van de ruimte te worden opgesteld. Worden meerdere drogers in dezelfde ruimte opgesteld dan wordt de totale ruimte opgedeeld in een aantal deelvolumes gelijk aan het aantal drogers. In het midden van elk vlak wordt een droger opgesteld, om zo een optimale luchtverdeling te krijgen. De drogers moeten ten opzichte van elkaar zo worden opgesteld dat de ventilator vrij kan uitblazen en de droge lucht van de machine niet in de richting van de andere blaast.

Via de onderstaande link kan u de volledige handleiding van de diverse bouwdrogers downloaden. 


Download pdf 'handleiding bouwdroger'


De toestellen kunnen worden afgehaald te Vichte of mits vergoeding worden deze ook geleverd bij u. Wij zijn voornamelijk actief in West-Vlaanderen (Kortrijk, Waregem, Roeselare, Brugge, Oostende, ...) en Oost-Vlaanderen.

Minimale huurperiode bouwdrogers bedraagt 2 weken. Indien wordt gehuurd voor minder dan 2 weken wordt een administratieve kost aangerekend van 15 euro exclusief btw.

De afrekening wordt opgemaakt per gestarte week.

Indien u vragen heeft omtrent onze bouwdrogers of advies wenst, kan u ons steeds contacteren op 0485 93 50 12 of op info@all-renting.be.

Voor nieuwe bouwdrogers, ventilatoren, kachels, .... kan u nu ook terecht bij ALL-RENTING. Op de pagina 'BOUWDROGER KOPEN' kan u ons uitgebreid aanbod terug vinden.

www.hurenbouwdroger.be

www.kopenbouwdroger.be

www.bouwdrogerkopen.be

www.bouwdrogertweedehands.be

www.bouwdrogeroptweedehands.be

www.all-selling.be