KLANTEN


Onder andere volgende klanten kozen al voor ALL-RENTING.ALL-RENTING biedt u een reeks van professionele bouwdrogers, ventilatoren & elektrische kachels te huur aan om op een natuurlijke manier versneld pleister- en chapewerken te drogen. Het type bouwdroger, ventilator en elektrische kachel hangt af van het volume dat u wenst te laten uitdrogen. 

Het belangrijkste argument om bouwdrogers in te zetten is de enorme kostenbesparing ten opzichte van drogen door te verwarmen, tijdens of na de bouw. Tot 300% kan bespaard worden, in de eerste vijf jaren na de oplevering, door het gebruik van bouwdrogers aan het einde van de bouwperiode als de bouw wind- en waterdicht is. Een ander wezenlijk voordeel is de verkorting van de bouwtijd. Schilders, stukadoors en andere vaklieden kunnen in een eerder stadium met hun werk beginnen en zonder onderbrekingen doorwerken. Daarnaast zijn er veel minder vochtproblemen en schades na de oplevering. Waterschade naar aanleiding van overstroming dient ook met bouwdrogers te worden aangepakt teneinde de schade te beperken. 

De toestellen worden gekenmerkt door onder andere volgende sterke punten:

-Veilig en gemakkelijk in gebruik;
-Eenvoudig te installeren;
-Robuust vormgegeven;
-Energiezuinig;
-Makkelijk verplaatsbaar;
-Erg betrouwbaar;
-Gratis opvangkuip.

De toestellen kunnen worden afgehaald te Vichte of mits vergoeding worden deze ook geleverd bij u. Wij zijn voornamelijk actief in West-Vlaanderen (Kortrijk, Waregem, Roeselare, Brugge, Oostende, ...) en Oost-Vlaanderen.

HUREN BOUWDROGER
VERHUUR BOUWDROGER
KOPEN BOUWDROGER
HUREN VENTILATOR
HUREN ELEKTRISCHE KACHEL 
HUREN AIRCO

Indien u vragen heeft omtrent onze bouwdrogers of advies wenst, kan u ons steeds contacteren op 0485 93 50 12 of op all-renting@telenet.be.

www.all-selling.be