ALL-SELLING.BE - BOUWDROGER KOPEN   


Koopt u liever een bouwdroger, ventilator of warmeluchtkanon? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod te koop. Dit aanbod werd sinds kort opgenomen in onze vernieuwde webshop ALL-SELLING.be maar hieronder kan u nog een summier overzicht terugvinden.

Een kwalitatieve bouwdroger kopen, hoeft zeker en vast niet duur te zijn. Wij zijn de goedkoopste leverancier van bouwdrogers op de markt. Als u er voor kiest om een bouwdroger te kopen, staan wij u met raad en daad bij. Advies en service dragen wij hoog in het vaandel. 

Om onze klanten een brede waaier te kunnen aanbieden, werken wij met twee merken nl. STAHLMANN & DRYFAST.

STAHLMANN biedt qua prijs/kwaliteit zeer goede producten aan. 

De STAHLMAN LE60 is een compacte, krachtige en gebruiksvriendelijke bouwdroger met vochtigheidsmeter en opvangkuip. Eén van de grote voordelen van de LE60 is dat u het toestel vlot overal in uw woning kan plaatsen zodat het toestel direct in de ruimte staat dat dient te worden gedroogd. Op deze manier kan u zeer gericht werken om uw woning lokaal per lokaal droog te krijgen.

De promoprijs bedraagt 575 euro in plaats van 799 euro inclusief btw. Voor meer informatie verwijzen we u naar www.all-selling.be

Hieronder wordt nog aanvullend de capaciteitsgrafiek van de LE60 toegevoegd.
Teneinde een breed gamma aan toestellen aan te bieden, hebben we ook de toestellen van DRYFAST in ons gamma.

DRYFAST is een sterke Europese speler en heeft zeer duurzame bouwdrogers, ventilatoren en elektrische kachelstoestellen in zijn gamma voor zowel de residentiële particuliere markt als de professionele markt.

Voor meer informatie omtrent de toestellen van Dryfast verwijzen we naar www.all-selling.be


Tot eind 2022 of tot einde voorraad kunt u voor een unieke prijs profiteren van onze samengestelde actie voor optimale droging! 

Deze superpromo op bouwdrogerpakket bestaat uit:
de DF800 bouwdroger
+
de DAF6000 ventilator
+
de TEH30T elektrische kachel

Tijdens het droogproces geen onregelmatige droging meer door natte hoeken in de ruimtes? De DAF6000 biedt hier de ideale oplossing en kan zo de droogtijd met wel 30% verkorten.

Meerdere ruimtes te drogen of een 2e verdieping? De DF800 is geschikt voor bouwdroging tot 800 m³. Met de DAF6000 creëert u de ideale luchtbeweging om zo de kracht van de DF800 optimaal te benutten zonder meerdere drogers te hoeven plaatsen.

Voor ondersteuning bij lagere temperaturen biedt onze bouwkachel TEH20 de oplossing. Ondanks dat onze robuuste bouwdrogers door blijven werken bij lagere temperaturen, doen de verse bouwmaterialen dit vaak niet. De oorzaak hiervan is dat de capillaire werking “dampdiffusie” van verse bouwmaterialen onder de 10°C snel afneemt en vrijwel stopt bij 5°C.

Dit pakket wordt u inclusief btw aangeboden voor de zeer scherpe prijs van 2.749 euro inclusief btw in plaats van 2.999 euro inclusief btw.

Af te halen in Vichte of levering op locatie.

  


Voor de aankoop van een bouwdroger bent u in elk geval aan het correcte adres.

Indien u interesse heeft in een nieuwe bouwdroger, ventilator, elektrische kachel, ... van STAHLMANN of DRYFAST mag u ons steeds vrijblijvend contacteren op 0485 93 50 12 of via info@all-selling.be.

ALL-SELLING zal met veel deskundigheid u van dienst zijn en u een passende en tevens scherpe offerte opmaken voor aankoop bouwdroger, aankoop ventilator, aankoop elektrische kachel, ...

ALL-SELLING garandeert u tevens een vlotte levering na bestelling.


www.hurenbouwdroger.be

www.kopenbouwdroger.be

www.bouwdrogerkopen.be

www.bouwdrogertweedehands.be

www.all-selling.be