DESHUMIFICATEUR


ALL – RENTING / DESHUMIDIFICATEUR A CONDENSATION 60 LITRES –

Par sa forme compacte et son faible poids, il convient particulièrement à l'assèchement de petites pièces comme les vides sanitaires ou les locaux de stockage ou pour des rénovations. Pour la déshumidification de logements neufs ou après dégâts des eaux.

• Peut être transporté horizontalement et verticalement
• Rendement complémentaire avec chauffage d'appoint
• Modèle compact
• Grande capacité de déshumidification

capacité (litres) – 60 
déplacement d'air (m³/h) – 375 
puissance (W/V) – 1300 / 230
dimension L x l x h (cm) – 42x55x88 
poids (kg) – 43
température de service (°C) – 5 à 32 

Questions: 
0485 93 50 12 ou all-renting@telenet.be

Prix:
40 euro / semaine
150 euro / mois
garantie 250 euro

excl TVA

Ramasser à COURTRAI ou livraison

ALL-RENTING
location avec service et conseil
www.all-renting.be
www.bouwdrogerkopen.be
www.kopenbouwdroger.be
www.hurenbouwdroger.be
www.bouwdrogertweedehands.be

www.all-selling.be


Via de onderstaande link kan u het uitgebreide overzicht van technische specificaties bouwdrogers en huurtarieven bouwdrogers downloaden. 


Download pdf 'technische specificaties bouwdrogers en huurtarieven bouwdrogers'


Voordat de bouwdroger in werking wordt gesteld, moet de te drogen ruimte zo goed mogelijk afgedicht worden. Dat betekent dat ramen en deuren en andere openingen afgesloten moeten worden. Zo wordt vermeden dat vochtige buitenlucht naar binnen kan komen. In geval er één bouwdroger in de ruimte wordt voorzien, dient deze in het midden van de ruimte te worden opgesteld. Worden meerdere drogers in dezelfde ruimte opgesteld dan wordt de totale ruimte opgedeeld in een aantal deelvolumes gelijk aan het aantal drogers. In het midden van elk vlak wordt een droger opgesteld, om zo een optimale luchtverdeling te krijgen. De drogers moeten ten opzichte van elkaar zo worden opgesteld dat de ventilator vrij kan uitblazen en de droge lucht van de machine niet in de richting van de andere blaast.

Via de onderstaande link kan u de volledige handleiding van de diverse bouwdrogers downloaden. 

Download pdf 'handleiding bouwdroger'


De toestellen kunnen worden afgehaald te Vichte of mits vergoeding worden deze ook geleverd bij u. Wij zijn voornamelijk actief in West-Vlaanderen (Kortrijk, Waregem, Roeselare, Brugge, Oostende, ...) en Oost-Vlaanderen.

Indien u vragen heeft omtrent onze bouwdrogers of advies wenst, kan u ons steeds contacteren op 0485 93 50 12 of op all-renting@telenet.be.

Voor nieuwe bouwdrogers, ventilatoren, kachels, .... kan u nu ook terecht bij ALL-RENTING. Op de pagina 'BOUWDROGER KOPEN' kan u ons uitgebreid aanbod terug vinden.

Door te klikken op onderstaande link kan u op onze facebookpagina een greep uit ons aanbod bouwdrogers, ventilatorenwarmeluchtkanonnen, ... terugvinden. Bij ons kan u steeds terecht voor de verhuur van bouwdrogers, verhuur van ventilatoren, verhuur van warmeluchtkanonnnen, ...

ALL-RENTING @ Facebook 

www.hurenbouwdroger.be

www.kopenbouwdroger.be

www.bouwdrogerkopen.be

www.bouwdrogertweedehands.be

www.bouwdrogeroptweedehands.be

www.all-selling.be

www.tweedehands.be