ALL-SELLING.BE - BOUWDROGER KOPEN   


Koopt u liever een bouwdroger, ventilator of warmeluchtkanon? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod te koop. Dit aanbod werd sinds kort opgenomen in onze vernieuwde webshop ALL-SELLING.be maar hieronder kan u nog een summier overzicht terugvinden.

Een professionele bouwdroger kopen, hoeft zeker en vast niet duur te zijn. Wij zijn de goedkoopste leverancier van bouwdrogers op de markt. Als u er voor kiest om een bouwdroger te kopen, staan wij u met raad en daad bij. Advies en service dragen wij hoog in het vaandel. 

Om onze klanten een brede waaier te kunnen aanbieden, werken wij met twee merken nl. STAHLMANN & DRYFAST.

STAHLMANN biedt qua prijs/kwaliteit zeer goede producten aan. 


De STAHLMAN LE60 is een compacte, krachtige en gebruiksvriendelijke bouwdroger met vochtigheidsmeter en opvangkuip. Eén van de grote voordelen van de LE60 is dat u het toestel vlot overal in uw woning kan plaatsen zodat het toestel direct in de ruimte staat dat dient te worden gedroogd. Op deze manier kan u zeer gericht werken om uw woning lokaal per lokaal droog te krijgen.

Hieronder kan u de technische en financiële specificaties terugvinden van de STAHLMAN LE60 en LE158.


Hieronder wordt nog aanvullend de capaciteitsgrafiek van de LE60 toegevoegd.
DRYFAST, hetgeen Nederlandse makelij is, heeft zeer duurzame bouwdrogers, ventilatoren en elektrische kachelstoestellen in zijn gamma.

Hieronder kan u het overzicht terugvinden van een aantal bouwdrogers en ventilatoren.

bouwdroger kopen


Voor de aankoop van een bouwdroger bent u in elk geval aan het correcte adres.

Indien u interesse heeft in een nieuwe bouwdroger, ventilator, elektrische kachel, ... van STAHLMANN of DRYFAST mag u ons steeds vrijblijvend contacteren op 0485 93 50 12 of via all-selling@telenet.be.

ALL-SELLING zal met veel deskundigheid u van dienst zijn en u een passende en tevens scherpe offerte opmaken voor aankoop bouwdroger, aankoop ventilator, aankoop elektrische kachel, ...

ALL-SELLING garandeert u tevens een vlotte levering na bestelling.


www.hurenbouwdroger.be

www.kopenbouwdroger.be

www.bouwdrogerkopen.be

www.bouwdrogertweedehands.be

www.all-selling.be